JOHN HOUDI – Magicomedy / Buktalare / Entertainer / Komiker / Konferencier

John Houdi – MagiComedy™ John Houdi är en underhållare och estradör som ser till att publiken skrattar. Garanterat! Han är en mästare på improvisationer, situationskomik och säkra publikinteraktioner. En svindlande uppvisning av underhållning i absolut högsta internationella klass! John Houdi är komikern du sett i Allsång på Skansen eller i Solsidan på tv bland mycket annat. Han har skapat en egen planhalva inom nöjesbranschen där han kombinerar magi, komedi och buktaleri på ett synnerligen unikt och nyskapande sätt. John Houdi har en energifylld, karismatisk scenpersona som alltid levererar och som är kort och gott underhållningen personifierad!

UNIK UNDERHÅLLNING I PANDEMITIDER
För privata evenemang eller företagets mindre event!
I dessa speciella coronatider måste vi försöka skratta och underhållas.
John Houdi Exclusive 49 är en synnerligen exklusiv magi- och humorupplevelse för det lilla sällskapet som är maximalt upp till 49 personer (för att följa Folkhälsomyndighetens restriktioner gällande sammankomster).
En specialdesignad magi- och humorshow. Med extremt lite åskådarmedverkan på scen men ändå med interaktivt deltagande.
Perfekt för den lilla gruppen, privata evenemang, restaurang eller AW, representation, kundträff etc på ert företag på kontor, restaurang, samlingslokal, konferenslokal och liknande.

Bra ljud, ljus, scen bör finnas på plats för att upplevelsen skall vara proffsig som alltid när det är frågan om en artist med denna utstrålning och kaliber, vi kan leverera detta då vi äger egen teknik.

Se Evas Dilemma innan semestern på video

John Houdi Promo video presentation

John Houdi Exclusive Digital Zoom

John Houdi Digital After Work – AW