The Covergirls – covers i lyxförpackning.

Tre fantastiska sångerskor som tillsammans har levererat underhållningen på otaliga events, galor och företagsfester i Sverige och i Europa. Är ni ute efter högklassig underhållning med sång, dans och show på företagsfesten, jubiléet, galan eller minglet? The Covergirls erbjuder en snygg, fartfylld och lyxig show med stark sång och koreografi. Repertoaren sträcker sig från de skönaste soullåtarna till de ösigaste dance-hitsen från 90-talet, via ABBA och Beyoncé. Kvällen byggs upp från inledande mingel till finalen som övergår till full fart på dansgolvet.

The Covergirls är:

Johanna Halvardsson – rutinerad sångerska och dansare som medverkat i stora musikaler som Flashdance, West side story, Priscilla och Evita. Flitigt anlitad sångsolist som även har körat och dansat bakom artister som bl.a. Carola och Charlotte Perelli. Ursprungligen från Vallentuna, norr om Stockholm.

Hanna Norman – etablerad musikalartist och sångerska från Sveriges större scener. Medverkat i bland annat My fair lady, Cabaret och Singin’ in the rain, och med huvudroller i Fame, Evita och Harry Oliver. På tv har Hanna setts i Melodifestivalen, Solsidan och i kultserien Full frys. Ursprungligen från Mantorp i Östergötland.

Joanna Perera – erfaren sångerska som uppträder med Jonas Gardell och har körat bakom artister som Darin, Carola och Petra Marklund. Som musikalartist har hon synts i Hairspray, Hair och West Side Story. Sedan 2013 hussångerska i tv 4:s Let’s dance. Ursprungligen från Karlskoga i Värmland.

The Covergirls kan bokas med inspelade bakgrunder eller med liveband. Ni har sett och hört dem som husband i Tv 4:s Let’s dance. Under ledning av kapellmästare Jonas Gröning kompar några av Sveriges mest etablerade musiker showen och ger Er en högklassig upplevelse.