The Suit & Tie Dinner Show

De två välklädda herrarna i Suit & Tie har finslipat på sin egenartade form av middagsunderhållning i mer än 19 år. Resultatet är för publiken en upplevelse utöver det vanliga. I en trestegsraket bygger de upp stämningen under middagen. Med en kombination av energisk entusiasm, humor och galenskap förmedlar de en sådan glädje att publiken omöjligen kan sitta oberörd.

Det blir en sanslös allsångsshow med mycket humor och fart, som garanterat får folk att hoppa i stolarna. Tre fullmatade showset som verkligen befäster duons egna koncept – Stand Up Allsång!

En perfekt underhållningsform under en konferensmiddag, som fungerar utmärkt även för internationella grupper och vid middagar där man inte känner varandra så väl.

Suit & Tie’s show är avväpnande och tar ner alla gäster på samma nivå, vilket gör att man som gäst vågar lätta på slipsknuten och släppa loss lite extra.

Suit & Tie har underhållit konferensgäster i över 19 år och många tusen människor har dansat, skrattat, sjungit och hoppat till deras show!

Kvällens upplägg:
Middagsshow i tre set med avslutning till kaffet
DJ efter middagen