SCHLAGERFEBER

Vi älskar Mello och Eurovision och har levererat fartfyllda shower i över 15 år, som kan skräddarsys efter dina önskemål. Vi bjuder på medryckande koreografier, professionella backing-tracks, medleyn och starka röster som engagerar och berör publiken.

Showerna passar perfekt för små och stora event, företags- och privatfester, bröllop, nattklubbar, kryssningsfartyg, festivaler eller semesterorter. Behöver du dessutom en värd, DJ eller konferencier, är vi ditt självklara val. Vi kan även producera showkvällar med flera gästartister.

Vår repertoar levererar även jazzstandards. Där bjuder vi bland annat på folkkära låtar från Frank Sinatra, Michael Bublé och igenkända musikallåtar från exempelvis West Side Story och Chess. Vi producerar också säsongsaktuella teman som julshower.

Schlagerfeber består av fyra medlemmar under ledning av Martin Kagemark. Vi har även två grymma stand-ins och samtliga av oss har många års erfarenhet som musikal- och showartister.

Ni har sett oss en hel del runt om Sverige och Europa i olika sammanhang, bland annat i Nice och på Mallorca och även som försakt på Esc i Malmö och Stockholm. Vi har även medverkat i Pridefestivalen och MGP i Norge. I åtta år har vi haft en stående krogshow på Restaurang Victoria och Golden Hits i Stockholm.

Se ett smakprov på Schlagerfeber: