Lyckofigur

SHOW

Sedan 2005 har Lyckofigur underhållit hundratals företag och tiotusentals personer över hela Sverige med shower av olika slag. Vi jobbar lika enkelt från en stor scen med stor publik som bland borden i ett mindre sällskap. Dessutom skräddarsyr vi underhållning så att det ska passa både budget och smak.

Lyckofigurs showkvällar är uppbyggda kring tre artister som framför fartfylld underhållning med sång, dans och glittrande kläder. Stämningen och tempot är högt och glatt och här finns i planeringsstadiet även möjlighet för dig att vara med och påverka valet av musik om du så önskar.

QUIZ

Frågesport passar kanonbra både som ett break mitt i konferensen, till desserten på middagen, After Work eller som helkvällsunderhållning. Vi har tre mycket rutinerade quizmasters som alla vet precis hur de ska göra för att locka fram både tävlingsdjävulen och den goda förloraren i dig.
Det har vid det här laget blivit över 15 000 frågor om allt mellan himmel och jord och naturligtvis kan du beställa ett eget specialdesignat quiz av oss!