La Sonic

En musikalisk käftsmäll och smekning på en och samma gång. Powerduons röster och artisteri lämnar ingen oberörd. Oavsett om ni vill dra igång dansgolvet eller njuta av förstklassig middagsunderhållning är La Sonic det perfekta valet. För alla typer av event, stora som små.

La Sonic spelar 80-tals fluff, svenska bangers, 90-tals untz och mer därtill.
Mission? Att få stället att vibrera, endorfinerna att rusa och rumporna att skaka.
La Sonic är en tidlös, sprakande musikalisk cocktail.

Duon består av Jennifer Jaarnek Norén och Adriana Pupavac, två rutinerade sångerskor från Västkusten. Förutom att man har kunnat se dem i tv-program så som Melodifestivalen och Bingolotto har de uppträtt på 100-tals företagsevents runt om i Sverige och övriga Europa. De är även välanlitade som demo- och körsångerskor och har körat bakom artister som Orup, Måns Zelmerlöw, Jenny Berggren (Ace of Base), Nanne Grönvall, Lasse Berghagen m.fl. De har skrivit musik och jinglar som spelats på radio och TV samt varit artister och producenter på bl.a. Wallmans salonger och Oakleys Showrestaurang.

Det går även att boka de två sångerskorna tillsammans med ett band som är inrepade på låtar och show. Kopla på dansare så har vi en helkväll med xtra allt !