Janssons Frestelser tar er med på en upplevelseresa

Mår gästerna bra, innebär det att man får många synergieffekter. En glad gäst konsumerar mer, gästen pratar och umgås med fler, vilket innebär nätverkande = möjlighet till framtida inkomster. Man får fler gemensamma ”snackisar” som också innebär tidigare återkoppling med glädje och skratt. Ref: Restaurangvärlden !!

Väljer man Showgruppen Janssons Frestelser får man den effekten. Man har stora möjligheter att påverka innehållet vilket innebär att eventet blir unikt. Dessutom kan man få hjälp med att skapa glädje från entrén till hemgång. Om man vill så köper man ett nyckelfärdigt arrangemang, där man bara riskerar att bli en del av underhållningen om man så vill.

Janssons Frestelser bjuder på glädje, humor, tempo, glitter och glamour. Dessutom gör man det helt live, med musiker på scenen och en stor upplevelse. Detta är unikt i branschen! Ref: Företagssammanhang !!

Man kan även erbjuda en ”singback”-version, med en mindre grupp och musiken via dator. Det är ett alternativ för mindre sällskap, lokaler eller ekonomi.

 

Videoklipp promo och showtime