Grace

GRACE levererar förstklassig underhållning med värme, humor och fullt ös!

Showgruppen GRACE har funnits sedan 2012. Med sin gemensamma erfarenhet ville de tillsammans bilda ett show-koncept fyllt av bra musik och sång, humor och en och annan överraskning! De började så smått med att showa på mindre företagsevent och fester till att de idag uppträder på större scener och event runtom i Sverige och Norden.

Sagt av kunder:

Clarion Malmö Live – ” STORT TACK FÖR EN FANTASTISK SHOW! Det blev ös hela kvällen som slutade med att ingen satt still, vilket var precis det vi ville! Mycket underhållande och grym show med bred kompetens, WE ARE IMPRESSED! Ses snart igen!”

Munchenbryggeriet – ” Girl power deluxe! Grace satte fart på festen på bästa möjliga sätt – de var också superbra att ha att göra med inför evenemanget! ”

I repertoaren finns inga begränsningar, men man kan med fördel välja ett av våra tre showpaket för att få till den rätta stämningen för evenemanget;

Folkligt & Festligt (publiken engageras, spontan allsång, 60-talslåtar och mycket annat)

Rockigt & Rivigt (Tina Turner och andra rocklåtar, mycket fart, en och annan nit…)

Classy & Flashy (Glittriga powerballader, “Its now or Never/O sole Mio”, classy touch av Operaflärd och pampig Feddy Mercury-Barcelona )

Video-media: