Jessica Persson

Konferencieruppdrag är ärofyllda uppdrag!
Det kan vara allt från Företagargalor, Jubileumsarrangemang, Modevisningar till standupkvällar!
Som konferencier är Jessica påläst. Att vara väl förberedd är för Jessica en form av yrkesheder.
Med stor värme, humor och inte minst trygghet ser hon till att leda er gala i hamn.

Sagts om mig:

”Med Jessica på scen kan jag känna mig trygg med hur kvällen förlöper. Väl förberedd konferencier, som hon är, får hon flyt när både den mest tystlåtna som pratsamma gästen äntrar scen. Med sin rutin anpassar hon ”showen” oavsett vad som dyker upp på vägen. Med sin breda repertoar kan hon förgylla kvällen med allt ifrån sång och dans till 30 sekunder stand up när det passar.”
Per Faeltenborg, Projektledare Företagaregalan Älmhult

”På ett otroligt proffsigt och naturligt sätt förde/ledde Jessica oss genom hela galakvällen.
Så fort galan startade och Jessica äntrade scenen, kunde jag lugnt slappna av, av hennes briljans på scen. Så stort TACK Jessica för att du gjorde denna viktiga kväll, så fantastiskt bra.”
Jessica Carlsson, projektledare av Växjö Charity

”Vi tyckte Jessica var fantastisk som konferencier på IAB Sweden Mixx Awards 2019! Väl förberedd på sitt uppdrag och mycket underhållande styrde hon galan med bestämd hand, värme och humor”
Maria Hagman, kommunikatör IAB Sverige

”Vi behövde hjälp av en konferencier till vår invigning av Audi i Nyköping. Vi sökte efter en erfaren person med förmåga att göra kvällen underhållande och ge trygghet till andra från företaget som framträdde på scenen. Jessica var verkligen mitt i prick för uppdraget och gjorde vår kväll fantastisk! Jessica är noggrann, härlig att samarbeta med och ett proffs ut i fingerspetsarna. ”
Joakim Wik Söderberg Personbilar Linköping

”Med ett stort engagemang och professionalism förgyllde Jessica vår kväll. Först som moderator under ett set av föreläsningar och senare under kvällen som konferencier och underhållare. Jessica är enkel att jobba med och hon lockar alla till skratt!”
Joanna Kron Informationschef VIDA Timber

”Jessica är verkligen proffs. Hon är väl förberedd, flexibel, har en personlig och varmt framtoning och en humor som adderar ett mervärde för gästerna. Jag rekommenderar henne till alla som efterfrågar ordning och reda bakom kulisserna och värme på scen.”
Martin Rognefall Hotell PM&Vänner SmP 150 års jubileum Växjö 23 september 2016

”Vi anlitade Jessica som moderator inför lanseringar av våra nya värderingar – ett uppdrag som Jessica tog sig an på ett alldeles lysande sätt. Med en skön balans mellan humor och allvar, höll hon energinivån uppe hos såväl åhörarna som kollegorna på scen, och bidrog i allra högsta grad till det lyckade resultatet. Stort tack Jessica!”
Ann-Sofie Peterson KOMMUNIKATIONSCHEF, LÄNSFÖRSÄKRINGAR HALLAND

”Med en härlig energi och en perfekt blandning av allvar och humor guidade du oss igenom Laholms Guldkväll. Du skapade en perfekt känsla av högtidlighet utan att göra det allvarligt och högtravande och stärkte vårt kännetecken av Guldkvällen som en kväll när alla närvarande är kollegor och de allra bästa vänner, samtidigt som de nominerade och vinnarna fick känna sig speciella och utvalda, tack Jessica! ”
Birgitta Persson Fredrik Swärdh, Laholms Kommun Laholms Guldkväll

”Konferencier Jessica Persson hade uppenbara problem med sin mikrofon, men tack vare hennes trygghet med att stå på scen stördes inte arrangemanget utan uppskattades stort av publiken”
Smålandsposten

”Det är konferencier Jessica Persson som ska ha kred för namnbytet, -Hon lyfter hela föreställningen tyckte K-G Eriksson en av närmare 600 i publiken”
Smålänningen