Cecilia Nebel

Moderator Cecilia Nebel – med skärpa och värme

Cecilia Nebel har en bakgrund som nyhetsjournalist och har jobbat som professionell moderator de senaste tio åren. Hon har en god analytisk förmåga, är van att sätta sig in i komplexa frågor och göra dem begripliga. Cecilia modererar med skärpa och värme och har alltid fokus på att hitta det konstruktiva i varje samtal. Hon ställer de skarpa frågorna och får samtidigt både publik och gäster att känna sig trygga i hennes ledarskap på scenen.

Cecilia har lång erfarenhet av infotainment genom jobbet som talkshowhost. Hon har intervjuat många kändisar genom åren och har ett brett nätverk.

Utmärkande för Cecilia är pålitlighet, professionalism och driv. Hon gör alltid ett gediget förarbete med avstämningar med alla deltagare, levererar ett tydligt manus och har ett karismatiskt ledarskap på scenen som inspirerar.

Ämnen: Cecilia hanterar en bred palett av samhällsfrågor och har återkommande uppdrag inom: Ledarskap, Infrastruktur, Fastighetsbranschen, Stadsutveckling, Hållbarhet & avfallshantering, Life Science, Extremism & radikalisering, Entreprenörskap, Kultur och kreativa näringar.

Cecilia Nebel är också grundare av Optimistklubben i Lund.