Waterloo – med Katja och Camilla

2024: 50-års jubileum sedan ABBA vann Mello i London! – Nu råder det ny ABBA feber!
Ta chansen att återuppleva en av pophistoriens absolut största succeér.
Hyllningsbandet Waterloo med Katja & Camilla är utsedda till ”the best ABBA since ABBA” av ABBAs internationella fan club i Holland. Waterloo har bara under våren 2014 hunnit varit på Turné i Europa, Skandinavien, Ryssland och Kanada. Du får självklart alla förväntade hits som plockas ur en gedigen repertoar. Kläderna, soundet- allt finns där!

Camilla Dahlin och Katja Nord startade hyllningsbandet Waterloo 1996. De frågade Björn Ulvaeus och Benny Andersson om lov och fick det. De gör rollerna som Agnetha Fältskog och Anne-Frid Lyngstad på scen.

Målet är att vara så lika originalet som möjligt och ge publiken en känsla av att de ser ABBA live på scen igen. 1999 hade de sitt genombrott i det populära programmet ”Sikta mot stjärnorna” att likna ABBA. Detta gjorde att de kom till finalen i Manchester- ”Stars-in Euro Eye”

Inget är lämnat åt slumpen, de gör sina egna ABBA scenkläder och har ett äkta original sound för att ge en riktig ABBA upplevelse. 2001 startade Camilla och Katja ett samarbete med CSB och ”The show-A tribute to ABBA” och de turnerar världen över. Den officiella ABBA fancluben i Holland har utnämnt Camilla & Katja med ABBA the show som ”the best ABBA since ABBA”.

Waterloo spelar ofta med ABBA’s original musiker som gäster i deras shower. De som bland andra medverkat är: Mats Ronander, Janne Schaffer, Uffe Andersson, Rutger Gunnarsson, Ola Brunkert, Roger Palm, Finn Sjöberg, Lasse Wellander etc.

Musikerna i bandet är Sveriges mest anlitade och håller en extremt hög musikalisk kvalitet.

Olika shower: för att likna originalet ABBA så mycket som möjligt görs en proffsig inramning

  • 4 st Abbor
  • 4 st Abbor + litet band
  • 4 st Abbor + stort band med körtjejer