Ramsells

Efter att agerat husband och uppvärmningsakt på Rix FM´s sommarturné i sex år i rad har Ramsells setts av uppskattningsvis 1 500 000 personer. Bandet har blivit experter både på att kopiera det senaste soundet och att få igång en publik. Sammansättningen blev en sådan succé att de fortsatt spela på diverse galor, events och festivaler. (se CV till höger)

Bandets två frontsångare har båda gedigna meritlistor och har arbetat många år i branschens toppskikt. De har bl a setts i TV-produktioner som ”Let´s dance”, ”Singing Bee” och ”Allsång på Skansen”. De har båda körat bakom en stor del av Sveriges artistelit och har turnérat med tex Carola, Måns Zelmerlöw, Ace of Base såväl som showat inom Wallmans, Melodifestivalen och Eurovision Song Contest. Musikaler som ”Rent”, ”Chess” och ”Mamma Mia” finns också på CV`t.

Ramsells musiker är några av Sveriges mest anlitade proffs. Några av de senaste produktionerna de medverkat i är ”Jesus Christ Superstar” och ”Romeo och Julia” på Göta Lejon och ”R.E.A” på Hamburgerbörs. De har också varit med i husbandet i olika TV-produktioner, tex ”Let´s Dance” och ”Allsång på Skansen”.

HUSBAND

Om Ni bokar artister till ert event är Ramsells Ert givna husband. Efter sex år i rad på Rix Fm´s sommarturné är detta lite av bandets specialité. Det är aldrig några problem att snabbt och enkelt repa in nya låtar och det är svårt att hitta ett band som låter så likt originalet. Ramsells är vana vid backtracks och tar gärna in det om artisten så önskar. I Ramsells har du en mycket samspelt sättning som låter precis ”som på skiva”.

Showreel på Ramsells med sångerskan Anna