DJ Choco Canel alias Sandra B

Your Content Goes Here

Sandra ”Choco Canel” Bergman är en av Stockholms mest anlitade Djs och klubbarrangörer som spelat skivor och bokat band sedan början av 2000-talet. Hon har en stor musikalisk bredd och behärskar alla tänkbara genrer. Vi törs lova att hon med sin musikaliska bredd får varje event, 50-års fest, bröllop, club eller vernissage att lyfta!

MUSIK & DJ

Förutom maten, lokalen och drycken är musiken en av de absolut viktigaste komponenterna för att skapa en trivsam atmosfär och följaktligen en lyckad fest eller event! Oavsett om du är i färd att styra upp ett bröllop, en 50-års fest, vernissage eller någon annan form av sammankomst kan rätt musik och rätt person i dj-båset få ditt event att lyfta!

LJUD & LJUS

Vi tillhandahåller all utrustning för såväl DJ:s och livemusik, så som högtalare, dj-bås, dj-utrustning, ljus, rök etc, som behövs för alla tillställningar med upp till flera 1000 gäster. Hör av er för prislista!

BOKA MER UNDERHÅLLNING

Sandra har bokat liveakter lika länge som hon stått bakom skivspelarna och har under åren byggt upp en gedigen katalog med allt från stråkkvartetter, jazztrios, balkanband och akrobater till burleskartister!
Välkomna att höra av med era önskemål, så garanterar vi att vi hittar något passande! Sandra ingår själv i en konstellation som kallas Brass n Sample och en som heter Delta et Choco. Violin, congas eller saxofon kompletterar DJ-akten, se video spectacular med LED-ljuseffekter.

DJ Sandra i Gyllene Salen på Stadshuset i Stockholm

DJ Sandra med LED-ljus och fiol och saxofon – White Party

DJ Sandra med flera musiker, congas och blåsinstrument