Stina

Stina är en väletablerad artist med över 20 års erfarenhet i branschen!

Artisteri och sång har alltid varit en stor och uttalad passion. Att skriva låtar är också något hon brinner för och för det mesta handlar de om hennes familj, som är hennes största inspiration.

Hon har sjungit och uppträtt sedan hon var 15 år och har gjort allt ifrån att spela på pubar, nattklubbar och hotell till att söka lyckan i tv i Idol och X-Factor Sverige, ett program som hon 2012 kom topp sex i kategorin 30+.

2019 tävlade hon om en plats i Melodifestivalen Sverige med en egenskriven låt i tävlingen P4 Nästa. Däremellan har Stina turnerat i Sverige och uppträtt för både företag, körat bakom artister som Nanne Grönwall och sjungit på stora arenor.

Stina älskar att få publiken att känna det hon förmedlar i sången, om det så är i en ballad, en medryckande låt eller en låt med lite humor. Allt ifrån visor, julsånger, pop, rock, till country och schlagers är Stinas favoriter. Tillsammans hittar vi den perfekta mixen till just ert evenemang, smått som stort, utan showgrupp eller med showgrupp, utan band eller med band!